Naturmedicinska behandlingar

Individuell anpassad behandling efter en gedigen konsultation. Vi gör en naturmedicinsk anamnes som tar minst en timme. Tillsammans lägger vi ditt hälsopussel. Utifrån din berättelse samt mina mätningar av din puls och tungan ställer vi upp en konkret behandlingsplan enligt Meginemetoden® som är en unik kombination av traditionell naturmedicin och modern hälso- & friskvård.  Behandlingar kan vara exempelvis  massage, akupressur, healing, zonterapi, örtmedicin och annat. Din unika behandling hjälper dig att starta din kropps egna självläkningsprocess och ger dig kraft. Den här metoden kan lösa upp blockeringar som vi bär inom oss, och hjälper till att balansera upp vår fysiska men också vår psykiska, själsliga hälsa. 

Zonterapi

Behandlingen stimulerar din kropps självläkning. En mycket kraftfull behandlingsform som oftast ger mycket fint resultat. Upplevas som en skön och avslappnande behandling. Vi  behandlar t.ex. hormonella obalanser, långvariga förkylningar, matsmältningsproblem, migrän, ryggproblem, frozen shoulder, mm. Listan är lång, zonterapi hjälper för mer än mycket. Behandlingen tar ca.50 minuter.

Xin Ping Behandling

Xin Ping betyder Peace of Mind, eller, Fred i Hjärtat. Den filosofin utgår ifrån att all obalans i vår hälsa härstammar från en händelse i livet, som har sått ett frö inom dig. Det fröet kan ligga och vila i flera år men av en händelse blir du påmint igen om det och cellminnet vaknar till liv. Det är då det uppstår ohälsa. Fröet börjar gro. Det kan leda till fysiska symptom som smärtor, depression, inflammation, ryggbesvär, knäproblem, urinvägsinfektion, mm. Genom QiGong rörelse och vägledning plockar vi upp det där lilla fröet och gör om din historia. Vi kollar VAD som är den mentala orsaken bakom fysisk ohälsa. Vi skapar Peace of Mind kring det som hände. Obalans blir balans och stimulerar kroppens självläkande förmåga.

Vägledning

Lev dina drömmar i verkligheten. Enkel, konkret och jordnära vägledning där du lär dig att lita på din magkänsla och jobba konkret för att uppnå det du trodde inte var möjligt. Kan handla om drömjobb, partner, drömhus eller någonting helt annat. Vad är det du vill ha i ditt liv? Våga beställa! 

 

Hormontest

Vid hormonell kaos i kroppen är det bra att veta dina värden. Hur är det med östrogen, testosteron, DHEA, progesteron samt cortisolkurvan. Testen skickas in till Labrix i USA. När resultaten kommer in bokas minst en halv timme att gå genom alla värden samt din personliga ordination med praktiska tips hur du kan balansera upp kaoset.

Halvkroppsmassage

50 minuters akupressurmassage enligt Meginemetoden® där vi masserar från fötterna upp till huvudet på baksidan av kroppen. Vi stimulerar dina energisträngar, samtliga akupunkter och dina muskler. Skön avslappnande muskulär- och revitaliserande behandling med holistisk synsätt. Massage är hälsofrämjande och frigör spänningar.

 

Helkroppsmassage

1,5 timmes massage där vi börjar och slutar vid fötterna. Vi stämmer dina energisträngar på både baksidan och framsidan kroppen, laddar upp ditt batteri, återställer din kropp. Skön avslappnande revitaliserande behandling.

Öronakupunktur

Öronakupunktur är ett fint subtilt sätt att vända obalans till balans i hälsan. Att förstå sambandet mellan organen, fysiologiskt och psykologiskt funktion, och dessutom vetenskapligt dokumenterat. Det är inte bara att sticka nål på ett ställe. Det gäller att se hela människan, holistisk synsätt som vanligt med fem elementsläran. Öronakupunktur kickar igång ditt självläkande förmåga. Åkommor som gärna behandlas: Stress, oro, sömnproblem, migrän, ischias, ledvärk, matsmältningsproblem, allergier, och många flera.

Virtuell konsultation

På grund av Coronasituationen kan det vara svårt att ta sig hit för ditt samtal, Xin Ping behandling, healing, meditation, eller naturmedicinsk konsultation. Vi erbjuder dig ett säkert och tryggt sätt att ändå kunna berätta din historia. Den här halvtimmes konsulten tar plats i ett så kallat krypterat rum på nätet. När du bokar får du en länk skickat till dig. När vi har vårt möte ”knackar” du på den virtuella dörren, d.v.s. knappen ”Join” och vi öppnar upp för dig. Allt du säger eller allt du tar emot från oss hamnar automatiskt under tystnadsplikt. Varmt välkommen med din bokning!

Japansk Healing

Japansk Healing kan göras här i våra lokaler eller på distans. Du kommer att känna när  vi jobbar aktivt med ditt helande och när vi avslutar sessionen.

Syftet med healingen är att ta bort eller lindra direkt fysiskt smärta, men också emotionell smärta eftersom allt hänger ihop med varandra. 

Den här healingformen är kraftfull och bygger på att vi alla egentligen har det i våra händer: helande krafter. Det är den frekvensen av kärlek, empati med hela vårt hjärta som snabbar på läkningsprocesser. Healingen tar max 30 minuter per gång.

Rekommendationen är att ta emot två helande behandlingar tajt inpå varandra.
I Japan behandlades patienterna två gånger per dag 20 minuter var.

Men såklart kan du boka enbart en behandling. Det är du som väljer vad du behöver!

Homeopati

Homeopati är en vänlig holistisk samt medicinsk behandlingsform som när den används rätt inte ger några biverkningar men avhjälper problem inifrån och ut. 

En homeopatisk anamnes behövs för att kunna samla in alla individuella symptom och livshändelser som är nödvändigt att veta för att kunna bedöma vilket homeopatmedel som passar bäst till just dig.

Rätt medicin stimulerar din egen  självläkningsförmåga. Homeopatiska läkemedel stärker ditt immunförsvar och tar bort grundorsaken till sjukdom eller obalanser i din hälsa.

En första konsultation tar alltid 1 timme.

Vi tar emot