Bild av Francis van Brink

Francis van Brink

Årets Butik 2021!

Torsdagkväll 10 november 2022 blev Via Natura utsedd som Årets Butik 2021.

Det firades med pompa och ståt på en riktig gala-aktig företagare kväll.

Motiveringen:

”Den personliga butiken som präglas av omtanke och känsla för ett unikt sortiment. Med en outtröttlig passion för sina produkter och kunder.

Butiken har inte bara växt från liten till större utan har även byggt på sin verksamhet. Kreativiteten når inga gränser och med ständig utveckling alltid med kunden i fokus och i främsta rummet”.

Vilken kväll. Helt magiskt och så roligt!

Vi firar detta såklart i butiken med väldigt fina erbjudanden, ett begränsat antal goodiebags när du handlar för 250,- som är sponsrad av våra fantastiska leverantörer, lotteri i butiken och på sociala medier. Håll utkik!

Jag begav mig direkt dagen efter till Norrköping för att gå på homeopatiutbildning i dagarna tre. Agnes höll ställningen. Skönt med hjälp i butiken när allt händer samtidigt. Välkommen in i vår underbara fristående hälsokostbutik i Osby kommun! 

Stort tack till Osby Näringsliv, Sparbanken Skåne, Länsförsäkringar, Osby Kommun samt Jimmy Ekborg, Näringslivsutvecklare och Jessica Persson, konferencier.

Stort tack till min underbara familj som alltid backar upp mig, stöttar mig, hejar på mig. Utan er hade det aldrig gått! Det här priset fick vi tillsammans.

I tidningen Norra Skåne fick vi också berätta om vår upplevelse så där dagen efter 🙂 ”Hur känns det?” frågade Marcus, journalisten. Ett mycket fint reportage om oss i Norra Skåne tidningen måndag 14 november: https://www.nsk.se/osby/via-naturas-agare-ar-tacksam-for-priset-den-har-byn-ar-underbar-2ccc6d45/

Logga in så kan ni läsa hela reportagen där.

#vianatura #vianaturasweden #hälsokostbutik #naturligaprodukter #holistisk #hälsa #hållbar #ekologisk #åretsbutik #happy #köpmannagatan4 #osby #osbyshopping

Jessica Persson (Scenliv) var en fantastiskt galaledare och Pär Andersson (PA Reportage) en makalös fotograf.