Francis van Brink

Francis van Brink

Vi har fått in mycket vackra oljor från By Sara. Vi är jätte glada för dessa rena naturliga oljor som när din hud som en superfood. Få ingredienser, stor resultat. Hela linjen känns som gedigen, genuin och med kärlek för både hud och miljö.

Sara Nomberg har som mission att inspirera människor att konsumera  medvetet och att värdera, uppskatta samt respektera sin hud – med produkter som är ekologiska på riktig.

Facial oil Sensitive Skin är en mjukgörande och lugnande ansiktsolja speciellt anpassad för känslig hud. Oparfymerad olja vilket gör att den passar även den mest känsliga och irriterade huden. Innehåller vitaminrik olja från avokado som dämpar rodnad och motverkar torrhet. Mjukgör, balanserar och lugnar. Effektiv mot skorv pga GLA från gurkörtsolja. Perfekt ansiktsolja för hela familjen för att skydda huden och motverka torr hud.

 Användning: Kan användas morgon och kväll. Smörj in 3-5 droppar på fuktigt ansikte för bästa effekt. Vi rekommenderar att du först applicerar ansiktsvatten och sedan smörjer in dig med ansiktsolja.

Passar till: Alla hudtyper, men speciellt en känslig hud som behöver lugnas.

Tips: Smörj in skorv på bebis för att mjuka upp huden, innehåller gurkörtsolja som är känd för just detta.

Ingredienser:

Persea gratissima (avocado) fruit oil, Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, Borago officinalis (borage) seed oil.

Samtliga ingredienser är ekologiskt certifierade & vegan.

Bilden är lånad från By Sara