Via Natura flyttar lokal!

Via Natura har vuxit ur sin lilla mysiga lokal på Köpmannagatan 2 i Osby. Vi flyttar hela 2 dörrar till nummer 4 på samma gatan. 

Vi stänger vår lilla butik den 13 maj för att under Kristi Himmelfärtshelgen tömma lokalen på alla små och stora varor. Det kräver sin tid ska ni tro 🙂  Det är tur jag har en stor familj, så att det finns många stora och mindre stora händer som kan hjälpa till och bära ut flyttlådor.

Under vecka 19 och 20  snickras det av underbara snickare från 044bygg, hyllsystem hängs upp, varorna packas upp igen och så fixas det sista. 

Fredag den 21e maj öppnar vi kl. 10:00-18:00 som vanligt. 

På grund av rådande restriktioner för butiker blir det inte en stor invigningsfest MEN vi har planerat väldigt bra erbjudanden dagen till ära! 
Max 5 kunder i butiksdelen.

Vi kommer att fortsätta såklart också med våra naturmedicinska behandlingar. Det är det som gör vårt koncept unikt. Vi kommer att ha två behandlingsrum istället av ett! Det ena är min, det andra hyr vi ut till andra terapeuter. Så fort vi vet mer om hur det blir med det informerar vi såklart omedelbums!

I butiken får vi extra kvinnokraft genom Elin, timanställd hos oss från och med vecka 20. Bakom kulisserna håller hon på att bekanta sig med våra produkter. Det är ingen liten grej med tanke på att vara rätt nyinflyttat, ha små barn och en hel ny kategori att lära sig om. Vi hälsar henne varmt välkommen till oss och hejar på henne att det går så bra hela vägen! 

Större butik betyder också nya saker! 🙂
Men de visar vi när det närmar sig den 21e maj. Något får ni ha att längta till!

Det går alldeles utmärkt att boka din behandling via hemsidan. Bara gå in på fliken ”Behandlingar”  och välj ut det du vill få. 

Butiken på Köpmannagatan 2 har öppet till och med 13 maj 2021.

Ha det gott!